Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Fotoshoot boeken

Wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan even via de mail info@suusbabybarn.nl of telefonisch via 06-20575343 contact op. We plannen dan een afspraak in.

Wil je een Newborn shoot? Neem dan voor je uitgerekende datum contact op. Zo kunnen we meerdere afspraken inplannen en maken we na de bevalling pas een van deze data definitief. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje en het Newborn resultaat. Na 14 dagen neemt dit namelijk heel snel af. Kindjes worden dan alerter en slapen minder. Ook het opkrullen wat een newborn van nature altijd doet is dan al snel minder. En we gaan natuurlijk zowiezo niet de kleine in rare posities vouwen “omdat dat zo leuk is op een foto” 😉 Veiligheid van het kleintje staat voorop! Dus is dat pure babytje op de foto dat wat je zoekt? Neem dan op tijd contact op.

Je ontvangt bij het boeken een rekening via de mail. Ik vraag altijd een aanbetaling van 50% en de andere 50% contant bij de shoot. Mocht de afspraak geboekt staan, maar je kindje is niet fit of zelf ben je ziek? Dan verzetten we de afspraak gewoon.