Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Fotoshoots


Plaats nu je boeking met 50% KORTING op onderstaande shootprijzen. Actie geldig t/m 30 september 2018* Kijk onderaan deze pagina voor meer info. 

  Budget
v.a. €25,-
Brons
v.a. €40,-
Zilver
v.a.€60,-
Goud
v.a.€95,-
Locatie v.a. €150,-
Incl. Aantal Foto’s+Aanlevering (digitaal) 1 foto via WeTransfer 5  foto’s via
WeTransfer
7  foto’s via
WeTransfer
12 foto’s via WeTransfer + op CD 15 foto’s via WeTransfer + op CD
Extra Fotobestanden Bijbestellen per stuk €12,50 +€11,-  + €9,50 + €7,50 + €7,50
Incl. max. aantal personen op de foto 1 1 1 3 3
Extra personen op de foto p.p. €10,- +€10,- +€10,- +€10,- +€10,-
Reiskosten per gereden k.m. n.v.t. in Studio n.v.t. in Studio n.v.t. in Studio n.v.t. in Studio

Binnen 10km gratis

Buiten 10km:      +€0,30 

Bij huur van een geboortebord of ooievaarsnest ontvang je een kortingsbon tot 50% korting op een fotoshoot.

Tip: Wil je een Newborn shoot? Neem dan al voor de uitgerekende datum contact op. Zo kunnen we een aantal data inplannen rondom de uitgerekende datum en ben je altijd verzekerd van een plekje. Na de bevalling maken we daarvan 1 datum definitief. Een Newborn shoot wordt zoveel mogelijk gedaan binnen de eerste 14 dagen. Dit omdat het kleintje dan nog veel slaapt en zich van nature nog mooi opkrult. Uiteraard kun je ook gewoon met je wat oudere babytje, Peuter of Kleuter hier terecht.

Lifestyle shoot/op gekozen locatie: Wil je een shoot laten doen in je eigen vertrouwde en huiselijke sfeer? Kies dan voor een Lifestyle shoot. Ik kom dan een ochtendje met jullie meedraaien thuis. Jullie wondertje zal dan gefotografeerd worden bijvoorbeeld tijdens het voeden, een badje, lekker uitbuiken in de box, knuffelmomentjes etc. Ook is het mogelijk om elders op locatie een mooie shoot te laten maken van je gezin. Denk bijvoorbeeld aan boswandeling, bij het water enz enz.

Wil je meer info of een fotoshoot boeken? Neem dan even contact op. Bij het boeken vraag ik altijd een aanbetaling van 50%. Het overige bedrag dient voor aanvang van de shoot te worden voldaan. 

De bestelde foto(‘s) ontvang je digitaal in hoge resolutie bestanden via WeTransfer. Je ontvangt dan een link zodra je bestelde foto(‘s) klaar zijn. Via de link is/zijn de door jou gekozen foto(‘s) te downloaden. Bij de Goud en Lifestyle shoot, ontvang je de bestelde foto’s naast WeTransfer ook nog eens op een CD thuis. Je zit dus niet vast aan een een fotoboek(je) of andere afdruk. Dat is mooi om naar te kijken, maar kun je verder niet meer  “gebruiken.” Je kunt hier helemaal zelf kiezen wat je  met de foto’s doet. Waar, wanneer en wat je laat afdrukken, delen, versturen, printen etc. etc. Want je hebt immers de digitale bestanden 😉

*Voorwaarden 50% KORTING:
Boek je tussen 12 & 30 september een fotoshoot? Dan krijg je een KORTING van maar liefst 50% op de shoot! Dit is ongeacht wanneer je de fotoshoot komt doen (ook als je afspraak pas na 30 september plaats vindt.)

  •  Bij deze actie kunnen geen cadeaubonnen of kortingsvouchers in worden geleverd.
  • Je dient uiterlijk op 30 september het volledige bedrag te voldoen.
  • Bovenstaand genoemde prijzen in de tabel zijn excl. de korting (die gaat hier dus nog vanaf 😉 ) 
  • De korting geldt op de fotoshoot. Niet op eventuele extra personen, extra fotobestanden, reiskosten enz.
  • Actie geldt niet op reeds geplaatste boekingen.