Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Geboortebord Kopen

Geboorteborden zijn op bestelling te koop. Erg aantrekkelijk als er bijvoorbeeld meerdere geboortes gepland staan in de buurt, familie, vriendengroep etc. Of als je de ouders een mooie blijvende herinnering wilt geven.

De standaard levertermijn na aanbetalen bedraagt +/- 3 weken. Spoedlevering binnen 1 week is mogelijk voor een toeslag van €25,-  Tijdens drukte is spoedlevering niet altijd mogelijk. Getoonde prijzen zijn excl. paal, ophangsysteem en grondpin. Deze zijn optioneel bij te bestellen voor €30,- (Wegwijzer borden uitgezonderd, deze zijn op voorraad en compleet.)

Bestellen kan via de mail of telefonisch. Wanneer je bestelling gereed is krijg je een bericht en kun je een afspraak maken om deze op werkdagen op te halen. Wil je je bestelling laten bezorgen door Suus BabyBarn? Dat kan! Binnen Zevenaar bedragen de kosten €5,- Buiten Zevenaar +€0,30 per gereden km. Verzenden is helaas niet mogelijk (m.u.v. alleen naambordjes.)

Bij bestellen doe je een aanbetaling van 50% van de prijs van het geboortebord. De overige 50% dien je uiterlijk bij afhalen/bezorgen contant te voldoen. Overige artikelen zoals paal, ophangsysteem, grondpin, naambordjes, eventuele bezorgkosten etc. dienen wel gelijk voldaan te worden bij bestellen. Na het doen van de aanbetaling is wijzigen of annuleren van je bestelde geboortebord niet meer mogelijk (deze wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt.) Alle borden worden met de hand ontworpen, dat maakt elk bord uniek. Kleurtinten, afbeeldingen en/of afmetingen kunnen dus afwijken van de hier getoonde foto’s. Bij bestellen ga je hiermee akkoord.

Klik op de foto voor de vergroting, afmetingen en prijzen.

Wil je een geboortebord kopen en het huurbord komen bekijken zodat je weet hoe het bord er in het echt uitziet? Dat kan uiteraard! Maak hiervoor wel tijdig een afspraak. Wanneer het huurbord verhuurd is, kan je deze natuurlijk niet bekijken 😉