fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Geboortebord Kopen

 

Zijn er bijvoorbeeld in de familie, buurt of vriendengroep meerdere kindjes op komst? Weeg dan eens af of het niet veel voordeliger is om een geboortebord te kopen.
Onderaan deze pagina staat alle overige info betreffende bestellen.

Klik op de foto’s om deze volledig en aanvullende info te zien.

Levertermijn:

Normale geboorteborden:
De standaard levertermijn na aanbetalen bedraagt +/- 3 weken (bij langer hoort u dit vooraf bij bestellen.) Spoedlevering van 1 week is mogelijk voor een toeslag van €25,- Let op! Spoedlevering kan niet altijd. 

Wegwijzers, Harten & Kinderwagens:
Deze zijn meest binnen enkele werkdagen gereed.  Meer info en uitbreidingsmogelijkheden m.b.t. de Wegwijzers is ook hier te vinden.

Prijzen & betaling:

Normale geboorteborden:
Getoonde prijzen zijn excl. paal, ophangsysteem en grondpin. Deze zijn optioneel bij te bestellen voor €30,- 

Voor een toeslag van €15,-  kunt u de randen van het bord laten sealen met een speciale randsealer. Zo is het bord nog eens extra beschermt tegen vocht/regen (dit wordt wel aangeraden.)

Bij bestellen kunt u het bedrag volledig voldoen of gebruik maken van de volgende regeling: U doet u een aanbetaling van minimaal 50% van de prijs van het geboortebord. De overige 50% dient voor afhalen/bezorgen te zijn voldoen. Overige artikelen zoals paal, ophangsysteem, grondpin, naambordjes, eventuele bezorgkosten etc. dienen wel gelijk voldaan te worden bij bestellen. Na het doen van de (aan)betaling is wijzigen of annuleren van het bestelde geboortebord niet meer mogelijk (deze wordt namelijk speciaal voor u gemaakt.)

Wegwijzers, harten & Kinderwagens:
De getoonde prijzen zijn incl. paal & bevestiging. Wegwijzers en Harten worden gemonteerd op een paal van max. 1m80. Voor Kinderwagens op max. 80cm (bij verzending), max. 90cm of 1m80 (afhankelijk van model) bij afhalen. Bij reserveren/bestellen betaald u het volledige bedrag vooraf. Na het doen van de betaling is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.

Verzenden/Laten bezorgen?

Normale geboorteborden:
Wilt u uw bestelling laten bezorgen door Suus BabyBarn? Dat kan! Binnen Didam bedragen de kosten €5,- Buiten Didam +€0,30 per gereden km. Verzenden via reguliere pakketdienst van de normale geboorteborden is helaas niet mogelijk.

Wegwijzers, Harten en Kinderwagens:
Deze zijn te verzenden voor €6,95. Bij de wegwijzers, Harten en grote Kinderwagens is het niet mogelijk om een paal te verzenden Hierbij ontvangt u de losse bordjes (m.u.v. Wegwijzer Mini. Daar is dit wel mogelijk.) Bij de kleine kinderwagens is dit wel mogelijk en heeft deze een afmeting van max. 80cm i.p.v. standaard 90cm. De kinderwagen wordt als eenvoudig bouwpakketje geleverd. Harten worden zonder paal en schroeven verzonden (korting €2,50)

Bestellen:

Normale geboorteborden:
Bestellen kan telefonisch of via de mail. Geef in ieder geval onderstaande zaken door:

  1. Welk geboortebord u wilt bestellen
  2. Of u de randen wilt laten sealen  (+€5,- aanbevolen)
  3. Of u een paal, ophangsysteem & grondpin wilt (+€30,-)
  4. Wilt u een naambord of niet en zo ja, welke en met of zonder naam?
  5. Of u een spoedbestelling wenst of niet (+€25,- gereed na 1 week)

Wanneer de bestelling gereed is ontvangt u bericht en kan deze op afspraak op werkdagen worden afgehaald.

Wegwijzers, harten & Kinderwagens:
Bestellen kan telefonisch of via de mail. Geef in ieder geval onderstaande zaken door:

  1. Welke Wegwijzer, Hart geboortebord of Kinderwagen u wilt bestellen
  2. Of de bestelling moet worden verzonden en zo ja, naar welk adres
  3. Bij Wegwijzers en Hart geboorteborden of ik de naam (& geboortedatum bij wegwijzers) erop moet zetten of dat u dat zelf wilt doen.  Dit is optioneel en met bijbetaling.

Wanneer de bestelling gereed is ontvangt u een bericht en kan deze op afspraak op werkdagen worden afgehaald.

Voor alle borden geldt: Deze worden met de hand ontworpen, dat maakt elk bord uniek! Kleurtinten, afbeelding/tekening en/of afmetingen kunnen dus afwijken van de hier getoonde foto’s. Bij bestellen gaat u hiermee akkoord.