fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Geboortebord Kopen

Zijn er bijvoorbeeld in de familie, buurt of vriendengroep meerdere kindjes op komst? Weeg dan eens af of het niet veel voordeliger is om een geboortebord te kopen.

Levertermijn:

De standaard levertermijn na aanbetalen bedraagt +/- 3 weken. Spoedlevering van 1 week is mogelijk voor een toeslag van €25,-  Tijdens drukte is spoedlevering niet altijd mogelijk. Uitgezonderd zijn de Wegwijzers. Die zijn binnen enkele dagen vaak gereed of zelfs op voorraad.

Prijzen:

Getoonde prijzen zijn excl. paal, ophangsysteem en grondpin. Deze zijn optioneel bij te bestellen voor €30,-

Bij bestellen doet u een aanbetaling van 50% van de prijs van het geboortebord. De overige 50% dient uiterlijk bij afhalen/bezorgen contant te worden voldoen. Overige artikelen zoals paal, ophangsysteem, grondpin, naambordjes, eventuele bezorgkosten etc. dienen wel gelijk voldaan te worden bij bestellen. Na het doen van de aanbetaling is wijzigen of annuleren van het bestelde geboortebord niet meer mogelijk (deze wordt namelijk speciaal voor u gemaakt.) Wilt u uw bestelling laten bezorgen door Suus BabyBarn? Dat kan! Binnen Zevenaar bedragen de kosten €5,- Buiten Zevenaar +€0,20 per gereden km. Verzenden van de geboorteborden is helaas niet mogelijk m.u.v. Wegwijzerbordjes. Verzendkosten bedragen dan €6,95. Wilt u een Wegwijzer geboortebord kopen? Klik dan HIER voor meer info.

Bestellen:

Bestellen kan via de mail of telefonisch. Wanneer de bestelling gereed is ontvangt u bericht en kan deze op afspraak op werkdagen worden afgehaald. Zelf een ontwerp aandragen is uiteraard ook mogelijk.

Alle borden worden met de hand ontworpen, dat maakt elk bord uniek. Kleurtinten, afbeeldingen en/of afmetingen kunnen dus afwijken van de hier getoonde foto’s. Bij bestellen gaat u hiermee akkoord.

Klik op de foto’s om deze volledig en aanvullende info te zien.