fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Huurvoorwaarden Geboortebord

Onderstaande Huurvoorwaarden ontvangt u ook schriftelijk mee wanneer u een Geboortebord komt afhalen.

Huurvoorwaarden Geboortebord

Het huurcontract gaat in na ontvangst door Suus BabyBarn van de borg van €70,- Dit dient vooraf via iDEAL te worden voldaan (u ontvangt kort voor afhalen een betaallink). Huurkosten en eventueel naambord zullen aan het einde van de huurperiode hiermee worden verrekend.

Bij afhalen in het weekend en op feestdagen betaald u €6,50 extra (er worden geen afspraken gepland voor afhalen van reserveringen enz.) en wordt de retour dag doorgeschoven naar maandag. De kosten bedragen dan €1,50 extra per dag (dagtarief).

Indien u tijdens de huurperiode besluit het bord eerder retour te brengen dan de afgesproken retourdatum op het contract, worden deze kosten niet in mindering gebracht op de factuur.

Het is niet toegestaan het bord door te verhuren aan derden.

Het is de huurder niet toegestaan andere voorwerpen op het nest aan te brengen, zoals punaises, plakband, spijkers, schroeven etc. Gebeurt dit toch, dan wordt dit  gefactureerd als schade.

Neem in geval van breuk/schade aan het bord contact op met Suus BabyBarn. Repareer in geen geval zelf! Bij zowel uitgifte als inname worden artikelen gecontroleerd op schade en/of alles compleet is. Hierover is (achteraf) geen discussie mogelijk.

De huurder is verantwoordelijk voor het nest gedurende de gehele huurperiode, bijvoorbeeld in geval van zware wind en diefstal. Bij diefstal bedragen de kosten de nieuwwaarde van het bord.

Bij beschadiging/vermissing van het materiaal wordt een bedrag in rekening gebracht ter hoogte van de herstelwerkzaamheden/vervanging; dit is ter beoordeling van de verhuurder. Ga ook netjes en voorzichtig met de materialen om. Voor het monteren van het geboortebord gebruik de meegeleverde instructiekaart!

Suus BabyBarn is niet aansprakelijk voor de door materiaal aangerichte schade na bijvoorbeeld storm, ondeskundig plaatsen etc. Suus BabyBarn raad  ook aan om het bord te verwijderen in geval van zware storm. In dit geval vindt geen restitutie plaats, tenzij het minimaal 3 dagen achtereen stormt.

Het is mogelijk het geboortebord langer te huren dan de oorspronkelijk afgesproken huurperiode, mits deze na die periode nog steeds voor u beschikbaar is en de totale kosten niet hoger zijn dan de betaalde borg (zie bovenkant huurcontract). Vraag dit min. 1 dag voor retourdatum aan. 

Neem minimaal een dag voordat het geboortebord retour moet contact op met Suus BabyBarn voor het maken van een afspraak. Bij het niet tijdig retourneren betaald u een boete van €5,-+ de kosten van de huur van de overige dagen dat het object nog in uw bezit is.

Moet Suus BabyBarn het geboortebord afhalen? Dan dient alles gedemonteerd uit de tuin te zijn gehaald. Wilt u zo vriendelijk zijn het bord met een licht vochtige doek af te nemen en het zand zoveel mogelijk van de grondpin te halen.