fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Geboortebord Reserveren

GESLOTEN van
24 dec.’22 t/m 8 jan.’23. In deze periode kan er niet worden afgehaald/geretourneerd. 

Het is uiteraard niet verplicht, maar is er een bepaald geboortebord die u graag wilt plaatsen in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

  De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum op werkdagen af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in (m.u.v. Kuikentje uit het ei.) De geboorte dient u binnen 3 dagen door te geven. Bij het niet tijdig melden bedragen de kosten €6,50 extra.

Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Didam (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Didam worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,30 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bezorgen/ophalen gebeurt uitsluitend op werkdagen. Voor het opzetten en weer afbreken dient u zelf te zorgen.

*Wordt het bord weer bij u opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn gemaakt.

Na het voldoen van de reserveringskosten/bezorgkosten is uw reservering definitief. Bij annulering vind er geen restitutie plaats.