fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Geboortebord Reserveren

Gesloten van 10 aug. t/m 8 sept. Afhalen en of retourneren is in deze periode dan niet mogelijk. De huur gaat in vanaf de geboortedatum (bij geboorteborden) of vanaf afhaaldatum (bij ooievaarsnesten) en loopt door tot de retourdatum (v.a. 9 sept. weer mogelijk.)

Is er een bepaald geboortebord die u graag wilt plaatsen in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.

  De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum op werkdagen af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in (m.u.v. Kuikentje uit het ei.)

Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €15,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen.

*Wordt het bord weer bij u opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn gemaakt.