fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Geboortebord Reserveren

Tijdens kerstvakantie (21 dec. t/m 5 jan.) gesloten. Afhalen en/of retourneren is tijdens deze periode niet mogelijk. De huur gaat in wanneer het kindje geboren is en loopt door tot op de retourdatum.

Het is uiteraard niet verplicht, maar is er een bepaald geboortebord die u graag wilt plaatsen in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

  De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum op werkdagen af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in (m.u.v. Kuikentje uit het ei.) Voor het opzetten en weer afbreken dient u zelf te zorgen.

Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €15,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen.

*Wordt het bord weer bij u opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn gemaakt.