Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Huurvoorwaarden Geboortebord

Onderstaande Huurvoorwaarden ontvangt u ook schriftelijk mee wanneer u een geboortebord komt afhalen.

Huurvoorwaarden Geboortebord

Het huurcontract gaat in na ontvangst door Suus BabyBarn van de borg. Dit dient  contant te worden voldaan op het moment van afhalen.

De huurprijzen kunt u terug vinden op de website van Suus BabyBarn

Bij afhalen in weekend & feestdagen betaald u €3,50 extra (indien u niet gereserveerd heeft.) Retourneren is in weekend en op feestdagen niet mogelijk.

Wanneer u de naam op een naambord heeft laten schilderen bedragen de kosten per letter/leesteken vanaf €0,85. (kijk voor de prijzen op suusbabybarn.nl.)

Indien u tijdens de huurperiode besluit het bord eerder retour te brengen dan de afgesproken retourdatum op het contract, worden deze kosten niet in mindering gebracht op uw factuur.

Het is niet toegestaan de borden door te verhuren aan derden.

Het is de huurder niet toegestaan andere voorwerpen op de borden aan te brengen, zoals punaises, plakband, spijkers, schroeven, eigen gemaakte naamborden etc. Gebeurt dit toch, wordt deze aan u gefactureerd als schade.

Neem in geval van breuk/schade aan het bord contact op met Suus BabyBarn. Repareer in geen geval zelf!

De huurder is verantwoordelijk voor het bord gedurende de gehele huurperiode, bijvoorbeeld in geval van zware wind en diefstal. Bij diefstal dient u de borg aan te vullen tot de nieuwwaarde van het bord.

Bij beschadiging van het materiaal wordt een bedrag in rekening gebracht ter hoogte van de herstelwerkzaamheden; dit is ter beoordeling van de verhuurder. Ga ook netjes en voorzichtig met de borden om. Leg deze bijvoorbeeld niet op de grond zodat deze beschadigd!

Suus BabyBarn is niet aansprakelijk voor de door borden aangerichte schade na bijvoorbeeld storm, ondeskundig plaatsen etc. Suus BabyBarn raad u ook aan om borden te verwijderen in geval van zware storm. In dit geval vindt geen restitutie plaats, tenzij het minimaal 3 dagen achtereen stormt.

Het is mogelijk het bord langer te huren dan de oorspronkelijk afgesproken huurperiode, mits het bord na die periode nog steeds voor u beschikbaar is en de totale kosten niet hoger zijn dan de door u betaalde borg. Vraag dit min. 1 dag voor retourdatum aan.

Neem minimaal een dag voordat het bord retour moet contact op met Suus BabyBarn (via Whatsapp? Dan graag uw contractnummer vermelden) voor het maken van een afspraak.*

Indien u een naambordje koopt, dient u bij retour brengen van het geboortebord, wel de bevestigde beugel aan de achterzijde van het naambord weer in te leveren!  Wilt u deze houden? Dat is mogelijk voor €3,55 extra  

*U bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een afspraak. Voor elke dag dat het bord te laat retour wordt gebracht brengt Suus BabyBarn u een boete in rekening van €5,- per dag. Dit betaald u ook wanneer een verlenging van het bord wordt aangevraagd op de afgesproken retourdatum of niet op een afspraak verschijnt.

Voorbeeld: De afgesproken retourdatum is op 13-09. U wilt verlengen tot 15-09, maar vraagt dit pas aan op 13-09. In dit geval betaald u de boete (te laat retour) van €5,- voor de dag van 13-09. Voor de overige huurdagen geldt dan het normale huurtarief.

Vergeet u onderdelen in te leveren? Dan zal een deel van de borg worden achter gehouden t.w.v. het vergeten onderdeel. Dit ontvangt u retour indien dit binnen 1 week in wordt geleverd. Hierop zijn geen uitzonderingen!

Zou u het materiaal weer gereinigd en gedemonteerd in willen leveren? Borden kunnen met een licht vochtige doek worden afgenomen (geen reinigingsmiddel) en bij de grondpin het zand er zoveel mogelijk uithalen? Laat u het bord ophalen door Suus BabyBarn? Dan dient het materiaal uit de tuin te zijn gehaald op het moment van afhalen!