Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Huurvoorwaarden Ooievaarsnest

Onderstaande Huurvoorwaarden ontvang je ook schriftelijk mee wanneer je een Ooievaarsnest komt afhalen.

Huurvoorwaarden Ooievaarsnest

Het huurcontract gaat in na ontvangst door Suus BabyBarn van de borg van €70,- (of €100,- vanaf 7 weken) Dit dient direct contant te worden voldaan. Eventueel naambord dien je gelijk bij afname contant te voldoen.

De huurprijzen kun je terug vinden op de website van Suus BabyBarn

Bij afhalen in het weekend en op feestdagen betaal je €3,50 extra (indien je niet gereserveerd heeft) en wordt de retour dag doorgeschoven naar maandag. De kosten bedragen dan €3,- extra (dagtarief).

Indien je tijdens de huurperiode besluit het nest eerder retour te brengen dan de afgesproken retourdatum op het contract, worden deze kosten niet in mindering gebracht op de factuur.

Het is niet toegestaan het nest door te verhuren aan derden.

Het is de huurder niet toegestaan andere voorwerpen op het nest aan te brengen, zoals punaises, plakband, spijkers, schroeven etc. Gebeurt dit toch, dan wordt dit  gefactureerd als schade. Monteer (zoals vlaggetjes, ballonnen etc) ook niets aan de krans om breuk/schade hieraan te voorkomen.

Neem in geval van breuk/schade aan het nest contact op met Suus BabyBarn. Repareer in geen geval zelf!

De huurder is verantwoordelijk voor het nest gedurende de gehele huurperiode, bijvoorbeeld in geval van zware wind en diefstal. Bij diefstal bedragen de kosten €200,- (verkoopwaarde).

Bij beschadiging/vermissing van het materiaal wordt een bedrag in rekening gebracht ter hoogte van de herstelwerkzaamheden/vervanging; dit is ter beoordeling van de verhuurder. Ga ook netjes en voorzichtig met de materialen om. Voor het monteren van het nest gebruik de meegeleverde instructiekaart!

Suus BabyBarn is niet aansprakelijk voor de door materiaal aangerichte schade na bijvoorbeeld storm, ondeskundig plaatsen etc. Suus BabyBarn raad  ook aan om het nest te verwijderen in geval van zware storm. In dit geval vindt geen restitutie plaats, tenzij het minimaal 3 dagen achtereen stormt.

Het is mogelijk het nest langer te huren dan de oorspronkelijk afgesproken huurperiode, mits het nest na die periode nog steeds voor je beschikbaar is en de totale kosten niet hoger zijn dan de betaalde borg (zie bovenkant huurcontract). Vraag dit min. 1 dag voor retourdatum aan. Het nest is alleen verlengbaar per week!

Neem minimaal een dag voordat het nest retour moet contact op met Suus BabyBarn voor het maken van een afspraak. Bij het niet tijdig retourneren betaal je een boete van €7,- per dag.

U hoeft het nest niet te reinigen MAAR, moet Suus BabyBarn het nest afhalen? Dient deze de avond voor de bezorgdatum uit de tuin en droog te worden weggezet. Is het materiaal vochtig/nat, dan zal het nest niet worden meegenomen en zullen de bezorgkosten nogmaals in rekening worden gebracht.