fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Naam- en Aankondigingsbordjes

Een naambordje koopt u en hoeft u dus aan het einde van een huurperiode niet weer in te leveren. Zo hebben de ouders altijd een mooi aandenken aan de kraamtijd. Ze zijn er in 2 verschillende vormen en en de naam kan op vele mooie manieren worden gezet.

Prijzen naambordjes:

Een naambordje aanschaffen zonder dat u een geboortebord of nest huurt of koopt is uiteraard mogelijk! Toeslag bedraagt dan €4,50 per naambord. Het naambordje is excl. bevestigingsbeugel. Deze zijn optioneel voor €3,55 (indien u een geboortebord koopt of al eerder heeft gekocht bij Suus BabyBarn). Bij huur van een geboortebord/nest wordt deze beugel wel meegeleverd en betaald u de toeslag van €4,50 niet.

 

Ooievaarsnaambord: €6,75(excl. naam)

Naambord in roze, blauwe of neutrale houtkleur voorzien van een lint/touw die in de bek van de ooievaar of aan de paal van Ooievaarsnest gehangen kan worden. Deze zijn geschikt voor:

-Ooievaar met draagzak(i.p.v. baby)

-Vliegende Ooievaar

-Vliegende Ooievaar met pet

-Meneer Ooievaar

-Ooievaarsnest L, XL en XXL

Afm. +/- 34 cm x 15 cm

(deze worden alleen i.c.m. huur van geboortebord of nest verkocht)

Wolk: €7,75(excl. naam)

Naambord in de vorm van een wolk in de kleur roze, blauw of wit. Deze zijn geschikt voor alle huurobjecten m.u.v. de wegwijzerborden.

Afm. +/-41 cm x 24 cm

 

 

Prijzen naam zetten per letter/leesteken.

Budget: €1,50 (per letter/leesteken)

Gebruik van witte of zwarte letter in alleen standaard blokletters.

 Glitter letter: v.a. €1,75 (per letter/leesteken)

Glitter Sierletters keuze uit vele mooie kleurtjes (beschikbare kleuren en bijbehorende prijzen op reserveringsformulier)

 

Aankondigingsbordjes

Aankondigingsbordjes voor bij Geboortebord of Ooievaarsnest. Ze zijn zowel te huur (borg €20,-) als te koop (op bestelling).

Aankondigingsbordje zijn alleen per week te huur voor €2,95 per week.

Wilt u een aankondigingsbordje kopen? Dan bedragen de kosten €20,95 (excl. bevestingsbeugel €3,55) Andere kleuren en tekst in overleg en met bijbetaling