fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Naam- en Aankondigingsbordjes

Het gebeurt zo vaak. Een leuk geboortebord of nest in de tuin en dan hangt er zo’n lelijk (gelamineerd) blaadje met de naam van de kleine onder. Kies daarom voor iets blijvends! Hier kunt u de meest mooie naambordjes laten maken geheel naar wens. Uiteraard zijn de naambordjes geschikt voor buiten en mogen ze gewoon worden gehouden.  Onderstaande naambordjes zijn niet geschikt voor de Wegwijzers.
Klik op de foto’s voor een vergroting.

Prijzen naambordjes:

Andere kleuren is mogelijk voor €3,50. Houd dan wel rekening met een levertijd van enkele werkdagen. Naambordje aanschaffen zonder dat u een geboortebord of nest huurt of koopt is uiteraard mogelijk! Toeslag bedraagt dan €3,50 per naambord. Het naambordje is excl. bevestigingsbeugel. Deze zijn optioneel voor €3,55 (indien u een geboortebord koopt of al eerder heeft gekocht bij Suus BabyBarn). Bij huur van een geboortebord/nest wordt deze beugel wel meegeleverd en betaald u de toeslag van €3,- niet.

 

Ooievaarsnaambord: €6,00(excl. naam)

Naambord in donker roze of donker blauwe kleur voorzien van een lint. Deze zijn geschikt voor:

-Ooievaar met draagzak(i.p.v. baby)

-Vliegende Ooievaar

-Vliegende Ooievaar met pet

-Meneer Ooievaar

-Ooievaarsnest L, XL en XXL

Afm. +/- 34 cm x 15 cm

(deze worden alleen i.c.m. huur van geboortebord of nest verkocht)

Budget Wolk: €7,00(excl. naam)

Naambord in de vorm van een wolk in de kleur donker roze of donker blauw omlijst met een zwarte rand. Deze zijn geschikt voor alle huurobjecten m.u.v. de wegwijzerborden.

Afm. +/-41 cm x 24 cm

Luxe Wolk: €7,50 (excl. naam)

Naambord in de vorm van een wolk in de kleuren zacht roze en zacht blauw volledig geairbrusht. Deze zijn geschikt voor alle huurobjecten m.u.v. de wegwijzerborden. 

Afm. +/- 41 cm x 24cm

 

 

Prijzen naam zetten per letter/leesteken.*

Budget: €0,85 

Gebruik van zwarte letter in alleen standaard blokletters.

 Omlijst: €0,95

Zwarte (sier) letter omlijst met een gekleurde rand.

 Glitter Omlijst: €1,-

Zwarte (sier) letter omlijst met een gekleurde glitterrand. Een letterlijk schitterend effect in (zon)licht.

 Tekening: €3,-

Kies naast het lettertype ook voor een tekening geschilderd en voorzien van glitter bij de naam. De mogelijkheden zijn eindeloos. Prijs is excl. de naam.

!!!TOPPER!!!

Schilderij: €5,75

Uitgebreider dan alleen 1 tekening. Er zal een mooi schilderijtje worden gemaakt van het gehele naambord. De mogelijkheden zijn eindeloos. Prijs is excl. de naam.

 

Aankondigingsbordjes

Aankondigingsbordjes voor bij Geboortebord of Ooievaarsnest. Ze zijn zowel te huur (borg €20,-) als te koop (op bestelling). Wilt u een aankondigingsbordje kopen in een andere kleur dan wit? Uiteraard is dit mogelijk voor toeslag van €3,50 per bordje. Bestel deze dan wel uiterlijk 1 week voor afhalen.

Huur: €2,95 per week (alleen per week mogelijk. Borg €20,-)

Koop: €15,95 (in witte kleur)

Voor de verkoop andere kleuren, tekst of tekening(en) ook mogelijk in overleg.

 

*Welke sierletter er gebruikt gaat worden hangt af van de letters in de naam. U kunt eventueel een voorkeur doorgeven, maar het is niet zeker of deze lukt. Bij sommige lettertypes zijn lang niet alle letters duidelijk. Een disneyletter is hier een voorbeeld van. Bij een wijziging wordt vooraf geen contact met u opgenomen.

Indien u kiest voor het budget lettertype, zal de naam in standaard blokletters worden gezet. Hierin is geen keus mogelijk.