fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Ooievaarsnest Reserveren

Gesloten van 19 dec. ’20 t/m 6 jan.’21. Uitgerekende datum rondom deze periode? Reserveer tijdig! Ooievaarsnesten & Kuikentje bord: Huur gaat in vanaf afhaaldatum/bezorgdatum t/m retourdatum. Bij het plaatsen van uw reservering gaat u hiermee akkoord.

Reserveren is uiteraard niet verplicht, maar wel sterk aan te raden wanneer u verzekerd wilt zijn dat er een Ooievaarsnest beschikbaar voor u is voor de verhuur. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten. Geef bij de Ooievaarsnesten de gewenste afhaaldatum op i.p.v. de uitgerekende datum.

Niets ontvangen, ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50. Het nest staat dan vanaf 2 weken voor uitgerekende datum voor u klaar en kan op afspraak op werkdagen worden afgehaald. Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €20,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen. Bezorgen/ophalen gebeurt uitsluitend op werkdagen. Voor het opzetten en weer afbreken dient u zelf te zorgen.

*Wordt het nest weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!