fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Ooievaarsnest Reserveren

GESLOTEN van
24 dec.’22 t/m 8 jan.’23. In deze periode kan er niet worden afgehaald/geretourneerd. 

Reserveren is uiteraard niet verplicht, maar wel sterk aan te raden wanneer u verzekerd wilt zijn dat er een Ooievaarsnest beschikbaar voor u is voor de verhuur. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten. Geef bij de Ooievaarsnesten en kuikentje & ei geboortebord de gewenste afhaaldatum op i.p.v. de uitgerekende datum. Ooievaarsnesten hebben een minimale huurperiode van 3 weken.* 

Niets ontvangen, ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50. Het nest staat dan vanaf de door u gekozen afhaaldatum voor u klaar en kan op afspraak op werkdagen worden afgehaald. Liever laten bezorgen? Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Didam (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Didam worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,30 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bezorgen/ophalen gebeurt uitsluitend op werkdagen. Voor het opzetten en weer afbreken dient u zelf te zorgen. De huur van het nest gaat in vanaf de datum dat u komt afhalen of u laat bezorgen.

Wordt het nest weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!

*Kiest u ervoor om het nest pas te plaatsen wanneer het kindje daadwerkelijk geboren is? Dan is het minimale huurtermijn 5 weken. Dit heeft te maken met het feit dat een nest 4 weken extra in reservering moet worden gehouden zonder dat deze verhuurd kan worden.

Na het voldoen van de reserveringskosten/bezorgkosten is uw reservering definitief. Bij annulering vind er geen restitutie plaats.