fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Ooievaarsnest Reserveren

Gesloten in de periodes van 21 t/m 29 mei & 27 aug. t/m 25 sept. In deze periodes kan er niet worden afgehaald/geretourneerd. Huur van Ooievaarsnesten gaat in op afhaaldatum. Huur van geboorteborden gaat in vanaf de geboortedatum. Deze stoppen op de dag van retourneren. 

Reserveren is uiteraard niet verplicht, maar wel sterk aan te raden wanneer u verzekerd wilt zijn dat er een Ooievaarsnest beschikbaar voor u is voor de verhuur. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten. Geef bij de Ooievaarsnesten en kuikentje & ei geboortebord de gewenste afhaaldatum op i.p.v. de uitgerekende datum. Ooievaarsnesten hebben een minimale huurperiode van 3 weken.* 

Niets ontvangen, ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50. Het nest staat dan vanaf de door u gekozen afhaaldatum voor u klaar en kan op afspraak op werkdagen worden afgehaald. Liever laten bezorgen? Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Didam (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Didam worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,30 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bezorgen/ophalen gebeurt uitsluitend op werkdagen. Voor het opzetten en weer afbreken dient u zelf te zorgen. De huur van het nest gaat in vanaf de datum dat u komt afhalen of u laat bezorgen.

Wordt het nest weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!

*Kiest u ervoor om het nest pas te plaatsen wanneer het kindje daadwerkelijk geboren is? Dan is het minimale huurtermijn 5 weken. Dit heeft te maken met het feit dat een nest 4 weken extra in reservering moet worden gehouden zonder dat deze verhuurd kan worden.

Na het voldoen van de reserveringskosten/bezorgkosten is uw reservering definitief. Bij annulering vind er geen restitutie plaats.