fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Ooievaarsnest Reserveren

GRATIS wensslinger als je je reservering plaatst tussen 21 juni & 5 juli. Geldt niet op eerder geplaatste reserveringen en zolang de voorraad strekt.

Gesloten van 10 aug. t/m 8 sept. Afhalen en/of retourneren dan niet mogelijk. Uitgerekende datum rondom deze periode (tussen 27 juli & 22 sept.)? Plaats dan tijdig je reservering!

Wilt u verzekerd zijn dat er een Ooievaarsnest beschikbaar voor u is voor de verhuur? Dan sterk het advies om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50. Het nest staat dan vanaf 2 weken voor uitgerekende datum voor u klaar en kan op afspraak op werkdagen worden afgehaald. Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €15,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen.

*Wordt het nest weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!