fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Ooievaarsnest Reserveren

Gesloten van 10 aug. t/m 8 sept. Afhalen en of retourneren is in deze periode dan niet mogelijk. De huur gaat in vanaf de geboortedatum (bij geboorteborden) of vanaf afhaaldatum (bij ooievaarsnesten) en loopt door tot de retourdatum (v.a. 9 sept. weer mogelijk.)

Wilt u verzekerd zijn dat er een Ooievaarsnest beschikbaar voor u is voor de verhuur? Dan sterk het advies om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50. Het nest staat dan vanaf 2 weken voor uitgerekende datum voor u klaar en kan op afspraak op werkdagen worden afgehaald. Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €15,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen.

*Wordt het nest weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!