fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Raamstickers

Een leuke manier om de geboorte aan te kondigen is d.m.v. een Raamsticker. Ze zijn statisch en zonder lijm. Zo zijn ze keer op keer te gebruiken en eenvoudig te verwijderen zonder de ergenis van achtergebleven lijmresten of bv een fohn moeten gebruiken bij het verwijderen. Er zijn stickers die dubbelzijdig te plakken zijn en stickers die enkelzijdig te plakken zijn.

Een sticker naar wens maken? Neem eens vrijblijvend contact op.

Na bestellen en betalen kan de sticker uiterlijk de volgende werkdag al afgehaald worden. Soms zelfs dezelfde werkdag nog. Liever laten verzenden? Geen probleem. De kosten bedragen €6,95. Om geen vouwen te krijgen in de sticker zal deze als pakket worden verzonden.

Geef bij bestellen het volgende door:

  • Welke sticker (nr.) en gewenste kleur
  • Naam van de baby
  • Of de sticker afgehaald gaat worden (kan alleen op afspraak) of verzonden moet worden (bij verzending het verzendadres)
  • Bij de V-serie stickers of je de sticker buiten op het raam plakt (buiten komen de kleuren het mooiste uit) of aan de binnenkant. Wilt u de sticker aan de binnenkant geplakt hebben? Dan zal deze in spiegelbeeld worden gesneden zodat deze aan de buitenzijde goed leesbaar is.

Raamsticker bestellen? Neem dan contact op.

Licht transparante Silhouette Stickers (zie foto) in roze of blauw
Ze worden gedrukt op een vel van +/- 38cm x 30cm (daadwerkelijk formaat is dus kleiner en afhankelijk van gekozen afbeelding.) De stickers zijn volledig statisch, aan beide zijden en elk onderdeel volledig na eigen inzicht te plakken. Na gebruik kun je ze eenvoudig zonder ramen wassen, zonder hitte van fohn enz. verwijderen. Tevens zijn ze keer op keer weer te plakken. 

1. Raamsticker beer €12,50 2. Raamsticker Ooievaar €12,50
3. Raamsticker Voetjes €12,50 4. Raamsticker Tinkerbell €12,50

 


V-Serie raamstickers  in de kleuren Roze, Blauw, Zwart of Wit.
Bij de V-serie raamstickers is de print eerst gesneden uit een niet transparant vinyl en dus steviger dan bovenstaande silhouette stickers. Vervolgens zijn ze geplakt op volledig transparant statisch raamfolie. Deze zijn enkelzijdig en nog eenvoudiger te plakken omdat de afbeelding op een volledig transparant stickervel van +/- 38cm x 30cm zit geplakt. Deze betreft dus 1 sticker. Geef bij bestellen door of je de sticker binnen of buiten (buiten is het mooist) op het raam wilt plakken. Indien je deze vanaf de binnenzijde wilt plakken, zal alles in spiegelbeeld worden gesneden zodat de tekst vanaf buiten “normaal” leesbaar is. 

Je kunt de print bestellen in Roze, Blauw, Wit of Zwart. Een combinatie van deze kleuren kan natuurlijk ook. Neem contact op om je eigen wensen eens door te spreken. 

Raamsticker bestellen? Neem dan contact op.

 

V-1. Raamsticker Draakje €18,50 V-2. Raamsticker Hart €18,50
V-3. Raamsticker Olifant €18,50 V-4. Raamsticker Waslijn €18,50
V-5. Raamsticker Welkom lieve €18,50 V-6. Raamsticker Stoer Hart €18,50