Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Heb je een mailadres met @hotmail, @outlook, @live, @MSN en ontvang je na het invullen van je reservering niet direct een mail (ook niet in je spambox)? Neem dan even telefonisch contact op. Door aanpassingen bij Microsoft blokkeren zij momenteel diverse IP adressen waardoor mails niet aankomen. 

Is er een geboortebord of ooievaarsnest die je graag wilt tijdens de kraamperiode? Met klem het advies deze vooraf te reserveren.
Na het verzenden van het reserveringsformulier krijg je het overzicht met betaalgegevens via de mail.  Ontvang je na het verzenden van het formulier niet direct mail? Kijk dan in je spambox of neem telefonisch contact op.Reserveringskosten voor een Geboortebord bedragen €6,50  

Reserveringskosten voor een Ooievaarsnest of kuikentje uit ei bedragen €5,- 

 

Cadeautip: Neem een cadeaubon bij je reservering. Deze kunnen de ouders mooi gebruiken voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Je krijgt een cadeaubon altijd mee in luxe envelop.

Bij het reserveren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.