Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Reserveringsformulier

***Gesloten tussen 22 december ’18 & 3 januari ’19***
Uitgerekende datum rondom deze periode? Reserveer dan tijdig je Ooievaarsnest of Geboortebord, zodat je tijdig in het bezit ben van de versiering.

Is er een geboortebord of ooievaarsnest die je graag wilt tijdens de kraamperiode? Met klem het advies deze vooraf te reserveren.
Na het verzenden van het reserveringsformulier krijg je direct het overzicht met de reserveringskosten. Ontvang je na het invullen niet meteen mail? Neem dan telefonisch contact op. Reserveringskosten bedragen €6,50. Een geboortebord kan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum af worden gehaald/laten bezorgen. De huur gaat pas in wanneer het kindje echt geboren is. Bij Ooievaarsnesten en het Kuikentje uit het ei geboortebord gaat de huur wel in vanaf het moment van afhalen/bezorgen.

Wil je een huurobject laten bezorgen en/of weer op laten halen door Suus BabyBarn?* Dan zijn de bezorgkosten binnen Zevenaar €5,- per bezorging/op laten halen.

Buiten Zevenaar is het starttarief €5,- + €0,30 per gereden km (heen en terug van en naar Suus BabyBarn.) Wil je zowel laten bezorgen als weer laten ophalen door Suus BabyBarn? Dan betaal je dus 2x het tarief. Het plaatsen van de geboorte versiering dien je zelf te doen.

*Bij het weer ophalen door Suus BabyBarn dienen Geboorteborden al uit de tuin te zijn gehaald en Ooievaarsnesten dienen uiterlijk de avond voor het ophalen DROOG te worden weggezet. 

Cadeautip: Neem een cadeaubon bij je reservering. Deze kunnen de ouders mooi gebruiken voor bijvoorbeeld een fotoshoot. Je krijgt een cadeaubon altijd mee in luxe envelop.

 

Bij het reserveren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.