fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Reserveren van geboortebord, ooievaarsnest, wegwijzer

Gesloten in de periodes van 21 mei t/m 29 mei & 27 aug. t/m 25 sept. In deze periodes kan er niet worden afgehaald/geretourneerd. Huur van Ooievaarsnesten gaat in op afhaaldatum. Huur van geboorteborden gaat in vanaf de geboortedatum. Deze stoppen op de dag van retourneren

Het is uiteraard niet verplicht, maar is er een bepaald geboortebord, ooievaarsnest of wegwijzer die u graag wilt huren in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in.  De geboorte dient u wel binnen 3 dagen door te geven (i.v.m. aannemen nieuwe reserveringen.) Bij het niet tijdig melden bedragen de kosten €6,50 extra. Wilt u een wegwijzer vooraf afhalen? Dat kan met aanschaf van de juiste krijtstift (Stift huren: €5,50. Stift kopen:€8,95)

Bij een Ooievaarsnest of het Kuikentje en het Ei geboortebord gaat de huur in vanaf het moment u het object afhaalt/laat bezorgen.

Liever laten bezorgen?* Dan kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Didam (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Didam worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,30 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bezorgen/ophalen gebeurt uitsluitend op werkdagen. Voor het opzetten en weer afbreken dient u zelf te zorgen.

*Wordt het bord weer bij u opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn gemaakt. Wordt het nest/wegwijzer weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!

Na het voldoen van de reserveringkosten/bezorgkosten is uw reservering definitief. Bij annulering vind er geen restitutie plaats.