fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Reserveren van geboortebord, ooievaarsnest, wegwijzer

Gesloten van 25 mei t/m 2 juni en 3 aug. t/m 1 sept. Afhalen en/of retourneren dan niet mogelijk. Uitgerekende datum rondom deze periodes? Plaats dan tijdig je reservering!

Is er een bepaald geboortebord, ooievaarsnest of wegwijzer die u graag wilt huren in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in. Wilt u een wegwijzer vooraf afhalen? Dat kan met aanschaf van de juiste krijtstift (€5,95)

Bij een Ooievaarsnest of het Kuikentje en het Ei geboortebord gaat de huur in vanaf het moment u het object afhaalt/laat bezorgen.

Liever laten bezorgen?* Dan kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) 

*Wordt het bord weer bij u opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn gemaakt.

*Wordt het nest/wegwijzer weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!