fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Reserveren van geboortebord, ooievaarsnest, wegwijzer

Gesloten van 10 aug. t/m 8 sept. Afhalen en of retourneren is in deze periode dan niet mogelijk. De huur gaat in vanaf de geboortedatum (bij geboorteborden) of vanaf afhaaldatum (bij ooievaarsnesten) en loopt door tot de retourdatum (v.a. 9 sept. weer mogelijk.)

Is er een bepaald geboortebord, ooievaarsnest of wegwijzer die u graag wilt huren in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in. Wilt u een wegwijzer vooraf afhalen? Dat kan met aanschaf van de juiste krijtstift (€5,95)

Bij een Ooievaarsnest of het Kuikentje en het Ei geboortebord gaat de huur in vanaf het moment u het object afhaalt/laat bezorgen.

Liever laten bezorgen?* Dan kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €15,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen.

*Wordt het bord weer bij u opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn gemaakt.

*Wordt het nest/wegwijzer weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!