fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Reserveren van geboortebord, ooievaarsnest, wegwijzer

GESLOTEN van
24 dec.’22 t/m 8 jan.’23. In deze periode kan er niet worden afgehaald/geretourneerd. 

Het is uiteraard niet verplicht, maar is er een bepaald geboortebord, ooievaarsnest of wegwijzer die u graag wilt huren in de kraamperiode? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.De reserveringskosten bedragen €6,50. Het geboortebord kan dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in.  De geboorte dient u wel binnen 3 dagen door te geven (i.v.m. aannemen nieuwe reserveringen.) Bij het niet tijdig melden bedragen de kosten €6,50 extra. Wilt u een wegwijzer vooraf afhalen? Dat kan met aanschaf van de juiste krijtstift (Stift huren: €5,50. Stift kopen:€8,95)

Bij een Ooievaarsnest of het Kuikentje en het Ei geboortebord gaat de huur in vanaf het moment u het object afhaalt/laat bezorgen.

Liever laten bezorgen?* Dan kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Didam (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Didam worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,30 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bezorgen/ophalen gebeurt uitsluitend op werkdagen. Voor het opzetten en weer afbreken dient u zelf te zorgen.

*Wordt het bord weer bij u opgehaald? Dan dient het bord vooraf uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn gemaakt. Wordt het nest/wegwijzer weer bij u opgehaald? Dan dient deze 24 van te voren uit de tuin te zijn gehaald en DROOG weg te worden gezet. Natte/vochtige materialen zullen niet worden meegenomen!

Na het voldoen van de reserveringkosten/bezorgkosten is uw reservering definitief. Bij annulering vind er geen restitutie plaats.