Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Voorbereiding Fotoshoot

Of je nou met een Newborn komt of met een wat ouder kindje. Onderstaande tref je wat info en tips vooraf en tijdens de shoot.

 

Voor een Newborn of Baby:

 • Geef je kindje vooraf een lekker badje voordat je naar de studio komt. Kom ik bij jullie? Dan is dit een mooi moment om te fotograferen. De meeste kleintjes genieten hier enorm van en zijn naderhand lekker ontspannen.
 • Voor de extra ontspanning is een voeding kort voor de shoot aan te raden. In de studio is een flessenwarmer aanwezig en bij jullie thuis is dat een mooi moment wanneer ik aan het voorbereiden ben.
 • Het kleintje zal veelal naakt of met een dekentje/sjaaltje worden gefotografeerd. Dat betekend dat de omgevingstemperatuur rond de 25 graden is/moet zijn. Denk dus aan je eigen niet te warme kleding en kom ik bij jullie op locatie? Zorg dan dat het lekker warm is 😉
 • Het is belangrijk dat het rustig is tijdens de shoot. Gaat een ouder broertje of zusje ook mee op de foto? Dan proberen we dat zoveel mogelijk aan het begin van de shoot te doen. Het beste is om een “oppas” te regelen die naderhand de broer of zus mee kan nemen als we met de jongste alleen verder gaan. Doordat het best wel warm is voor de Newborn en het voor broer/zus allemaal best saai is zullen ze zich gaan vervelen.
 • Voor degene die eventueel mee op de foto gaan, stem de kleding een beetje op elkaar af en vermijdt drukke prints of  kleuren. 
 • Gaan papa en/of mama mee op de foto. Neem een zwart shirt of topje mee of doe deze aan. Hier bereik je namelijk mooie effecten mee met een zwarte achtergrond.
 • Gebeurt er een ongelukje? Voel je dan niet bezwaard. Dit is heel normaal en alle props kunnen gewoon gewassen worden hoor. Denk ook eventueel aan je eigen reservekleding. Papa of mama van een warme “douche” voorzien is meer regelmaat dan uitzondering 😉
 • Tijdens de shoot nemen we alle tijd die nodig is om mooie foto’s te kunnen maken. Of dit nu 1, 2, 3 uur of nog langer zou zijn. Niemand kan bepalen hoe het loopt, behalve de kleine. Wanneer er een pauze nodig is voor bijvoorbeeld een voeding of omdat het kleine modelletje getroost moet worden, is hier natuurlijk gewoon de tijd voor.
 • Tijdens de shoot zal er rustgevende geluidjes op de achtergrond spelen, kom ik bij jullie op locatie neem ik deze mee. Daar hoeven jullie dus zelf niks voor te regelen 😉
 • Is je kindje niet fit op de dag van de shoot? Bel dan vooraf even op. We verschuiven de shoot gewoon!

Voor je Dreumes, Peuter, Kleuter:

 • Een vreemde omgeving, al die lampen, een grote camera. Het kan allemaal wat indrukwekkend overkomen op je kindje. De ene zal het reuze interessant vinden, de ander juist eng. Daarom starten we altijd met een kopje koffie/thee, glaasje drinken en een gezellig praatje. Gebruikt je kindje een speciale drinkbeker? Neem deze dan even mee.
 • Is er een lievelingsknuffel of ander speelgoed waar je kindje graag mee speelt? Neem dit gerust mee. 
 • Het advies voor kleding. Zorg voor rustige kleding.
 • Iedereen voelt zich wel eens niet lekker of ziek. Is dit het geval? Bel dan vooraf even op, dan verschuiven we de shoot gewoon naar een ander moment.