Volg mij op Facebook

Contact gegevens:

Suus BabyBarn

Huygenslaan 22

6901 LC Zevenaar

Tel: 06-20575343

Mail: info@suusbabybarn.nl


Bereikbaar van: 

Ma. t/m Vr.             08:00-21:00 uur

Za/Zo/Feestdagen 09:00-21:00 uur


Op afspraak van ma. t/m vr.: 

09:00-19:30 uur  


Beschikbaarheid weekend:

Alleen bij geboorte & geen afhalen van reserveringen/bestellingen, retourneren van huurobjecten of afspraken voor fotoshoots en op  basis van beschikbaarheid

Voorwaarden

Voorwaarden cadeaubon

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Suus BabyBarn uitgegeven cadeaubonnen.

1.Cadeaubonnen zijn in te wisselen op het gehele assortiment & diensten m.u.v. Cadeaubonnen en verzendkosten.

2. Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit is een nummercode. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de Cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt. 

3. De Cadeaubon dient op het adres van Suus BabyBarn ingeleverd te worden bij gebruik.

4. De aard, waarde, duur en vervaldatum vindt je op de Cadeaubon. Iedere Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt! (ook niet voor verminderde waarde) Het is ook niet mogelijk om met een cadeaubon een nieuwe cadeaubon aan te schaffen om zo de geldigheid te verlengen (zie ook 1). Op de uiterste inleverdatum dient de bon verzilverd/gefactureerd te zijn.

5. Cadeaubonnen mogen niet gebruikt worden voor eigen marketingdoeleinden zoals bijvoorbeeld Facebookacties, prijsvragen etc. Zonder toestemming van Suus BabyBarn.

6. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden. 

7. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. En dienen bij gebruik in 1x te worden gebruikt.

8. Het is niet toegestaan Cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten.

9. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd. 

10. Deze Cadeaubonvoorwaarden kunnen worden gewijzigd. Aangeraden wordt om de Cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden. 

13. Cadeaubonnen zijn niet aan te schaffen of in te wisselen met kortingsbonnen.

12. Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen laat dit dan weten door contact op te nemen. 

 

Laatste aanpassing: 15-03-2017