fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Kinderwagen/Wegwijzer

Eens wat anders dan een standaard ooievaar of een geboortebord? Kies dan voor een Wegwijzer of Kinderwagen. Hier zijn ze zowel te koop als te huur. Bij de wegwijzers kunnen op de lege plankjes de naam en geboortedatum worden geschreven. De kinderwagen is beschilderd met schoolbordenverf waar u eenvoudig met krijtjes of krijtstift bv de naam opschrijven.

Voor de verhuur is er 1 wegwijzer voor een meisje en 1 voor een jongen in het assortiment. Van de Kinderwagen is er 1 die zowel voor jongen als meisje geschikt is. Verzekerd zijn dat deze beschikbaar is in uw gewenste periode? Dan zijn ze vooraf te reserveren via het reserveringsformulier.

Voor de verkoop zijn ze niet altijd op voorraad. Verzekerd zijn dat er een bepaalde soort voor u klaar staat op het moment dat het kindje geboren is? Dan is het raadzaam om deze vooraf te bestellen en betalen. Bestellen kan telefonisch, via de mail of d.m.v. het contactformulier. Zo grijpt u zeker nooit mis. Als de kleine geboren is geeft u voor de wegwijzer de naam en geboortedatum  even door en zal deze erop worden gezet.  Afhalen kan normaal gesproken nog dezelfde dag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de wegwijzer al voor de geboorte op te halen/laten versturen en de naam en datum zelf te zetten. Een kinderwagen kan indien voorradig of gereed op afspraak worden afgehaald. 

Wegwijzers  voor de verkoop zijn te versturen v.a.€6,95. Een paal meezenden is helaas niet mogelijk (m.u.v de mini wegwijzer.) Voor het middelformaat kunt u dan kiezen om er eventueel een “hangversie” van te laten maken en voor de grote wegwijzer ontvangt u een korting van €2,-.

Kinderwagens zijn met een paal van maximaal 80cm compleet te verzenden v.a. €6,95. U ontvangt dan het geheel als eenvoudig bouwpakketje.