fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Wegwijzers

Eens wat anders dan een standaard ooievaar of een geboortebord? Kies dan voor een wegwijzer. Hier zijn ze zowel te koop als te huur. Op de lege plankjes worden de naam en geboortedatum geschreven.

Voor de verhuur is er 1 wegwijzer voor een meisje en 1 voor een jongen in het assortiment. Verzekerd zijn dat deze beschikbaar is in uw gewenste periode? Dan is de wegwijzer vooraf te reserveren via het reserveringsformulier.

Voor de verkoop zijn er vaak diverse wegwijzers op voorraad. Verzekerd zijn dat er een bepaalde soort voor u klaar staat op het moment dat het kindje geboren is? Dan is het raadzaam om deze vooraf te bestellen en betalen. Bestellen kan telefonisch, via de mail of d.m.v. het contactformulier. Zo grijpt u zeker nooit mis. Als de kleine geboren is geeft u de naam en geboortedatum even door en zal deze erop worden gezet. Afhalen kan normaal gesproken nog dezelfde dag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de wegwijzer al voor de geboorte op te halen/laten versturen en de naam en datum zelf te zetten.

Wegwijzers voor de verkoop zijn te versturen voor €6,95. Een paal meezenden is dan helaas niet mogelijk. U ontvangt dan een korting van €2,50.