fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Huurvoorwaarden Wegwijzer/Kinderwagen

Onderstaande Huurvoorwaarden ontvangt u ook schriftelijk mee wanneer u de Wegwijzer of Kinderwagen komt afhalen.

Huurvoorwaarden Wegwijzer

Het huurcontract gaat in na ontvangst door Suus BabyBarn van de borg van €70,- (tot max. 7 weken huur.) Dit dient vooraf d.m.v. iDEAL te te worden voldaan (u ontvangt enkele dagen voor afhaaldatum een betaallink.) Huurkosten zullen aan het einde van de huurperiode hiermee worden verrekend.

Bij afhalen in het weekend en op feestdagen betaald u €6,50 extra (indien u niet gereserveerd heeft) en wordt de retour dag doorgeschoven naar maandag. De kosten bedragen dan €1,50 extra per dag (dagtarief).

Indien u tijdens de huurperiode besluit het bord eerder retour te brengen dan de afgesproken retourdatum op het contract, worden deze kosten niet in mindering gebracht op de factuur.

Het is niet toegestaan het bord door te verhuren aan derden.

Het is de huurder niet toegestaan andere voorwerpen op het nest aan te brengen, zoals punaises, plakband, spijkers, schroeven etc. Gebeurt dit toch, dan wordt dit  gefactureerd als schade. De wegwijzers mogen ook alleen beschreven worden met de door Suus BabyBarn aangewezen krijtstiften. En voor de Kinderwagen zijn er naamborden optioneel te koop.

Neem in geval van breuk/schade aan het bord contact op met Suus BabyBarn. Repareer in geen geval zelf!

De huurder is verantwoordelijk voor de Wegwijzer/Kinderwagen gedurende de gehele huurperiode, bijvoorbeeld in geval van zware wind en diefstal. Bij diefstal bedragen de kosten de nieuwwaarde van het bord.

Bij beschadiging/vermissing van het materiaal wordt een bedrag in rekening gebracht ter hoogte van de herstelwerkzaamheden/vervanging; dit is ter beoordeling van de verhuurder. Ga ook netjes en voorzichtig met de materialen om. Voor het monteren van het geboortebord gebruik de meegeleverde instructiekaart!

Suus BabyBarn is niet aansprakelijk voor de door materiaal aangerichte schade na bijvoorbeeld storm, ondeskundig plaatsen etc. Suus BabyBarn raad  ook aan om het bord te verwijderen in geval van zware storm. In dit geval vindt geen restitutie plaats.

Het is mogelijk de Wegwijzer/Kinderwagen langer te huren dan de oorspronkelijk afgesproken huurperiode, mits deze na die periode nog steeds voor u beschikbaar is en de totale kosten niet hoger zijn dan de betaalde borg (zie bovenkant huurcontract). Vraag dit min. 1 dag voor retourdatum aan. 

Neem minimaal een dag voordat de wegwijzer/Kinderwagen retour moet contact op met Suus BabyBarn voor het maken van een afspraak. Zowel afhalen als retourneren kan uitsluitend op afspraak. Bij het niet tijdig retourneren betaald u een boete van €5,- (bij 2 weken te laat is dit €10,- bij 3 weken te laat is dit €15,- enz.) + de kosten van de overige dagen dat het object nog in uw bezit is.

Moet Suus BabyBarn de Wegwijzer/Kinderwagen afhalen? Dan dient alles gedemonteerd uit de tuin te zijn gehaald. Wilt u zo vriendelijk zijn het zand zoveel mogelijk van de grondpin te halen.

Gelieve niet zelf de krijtstift van de Wegwijzer proberen te halen! Suus BabyBarn heeft hier speciale reinigingsvloeistof voor. Bij gebruik van andere reinigingsmaterialen zal dit de bordjes beschadigen.