fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Wegwijzer/Kinderwagen Reserveren

Gesloten van 27 aug. t/m 25 sept. In deze periode kan er niet worden afgehaald/geretourneerd. Huur van Ooievaarsnesten gaat in op afhaaldatum. Huur van geboorteborden gaat in vanaf de geboortedatum. Deze stoppen op de dag van retourneren.

Het is uiteraard niet verplicht, maar wilt u er zeker van zijn dat de wegwijzer voor u beschikbaar is om te huren? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50.
Voor de wegwijzer: Deze staat vanaf 2 weken voor uitgerekende datum in reservering. Wanneer het kindje geboren is kunt u de naam en geboortedatum doorgeven zodat deze gezet kan worden. U kunt er ook voor kiezen om een krijtstift hier aan te schaffen (koop nieuw €8,95 of huur €5,50) en het bord vanaf 2 weken voor uitgerekende datum op werkdagen op te halen. Zo heeft u de wegwijzer al in huis als het kindje geboren wordt en kunt u deze direct plaatsen. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in.
Voor de Kinderwagen: Deze mag u vanaf 2 weken voor uitgerekende datum afhalen. De huur gaat pas in als het kindje geboren wordt.
De geboorte dient u binnen 3 dagen door te geven. Bij het niet tijdig melden bedragen de kosten €6,50 extra.

Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Didam (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Didam worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,30 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Zo hoeft u alleen nog maar het object te plaatsen, wat eenvoudig gaat met de bijgeleverde handleiding.

*Wordt de wegwijzer/kinderwagen weer bij u opgehaald? Dan dient het bord de avond voor ophalen uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn weg gezet.

Na het voldoen van de reserveringskosten is uw reservering definitief. Bij annulering vind er geen restitutie plaats.