fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Wegwijzer Reserveren

GRATIS wensslinger als je je reservering plaatst tussen 21 juni & 5 juli. Geldt niet op eerder geplaatste reserveringen en zolang de voorraad strekt.

Gesloten van 8 aug. t/m 10 september. Afhalen en/of retourneren dan niet mogelijk. Uitgerekende datum rondom deze periode(tussen 27 juli & 22 sept.)? Plaats dan tijdig je reservering!

Wilt u er zeker van zijn dat de wegwijzer voor u beschikbaar is om te huren? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50. De wegwijzer staat vanaf 2 weken voor uitgerekende datum in reservering. Wanneer het kindje geboren is kunt u de naam en geboortedatum doorgeven zodat deze gezet kan worden. U kunt er ook voor kiezen om een krijtstift hier aan te schaffen (€5,95) en het bord vanaf 2 weken voor uitgerekende datum op werkdagen op te halen. Zo heeft u de wegwijzer al in huis als het kindje geboren wordt en kunt u deze direct plaatsen. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in. 

Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €15,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen.

*Wordt de wegwijzer weer bij u opgehaald? Dan dient het bord de avond voor ophalen uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn weg gezet.