fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Wegwijzer/Kinderwagen Reserveren

Suus BabyBarn is gesloten van:
11 t/m 20 juni en 28 augustus t/m 26 september. 
Afhalen en/of retourneren is in deze periodes niet mogelijk!
Bij geboorteborden gaat de huur in vanaf de geboortedatum en stopt op de retourdatum. 

Het is uiteraard niet verplicht, maar wilt u er zeker van zijn dat de wegwijzer voor u beschikbaar is om te huren? Dan is het raadzaam om deze vooraf te reserveren. Na het invullen van onderstaand reserveringsformulier ontvangt u direct in uw mailbox het reserveringsoverzicht met de resererveringskosten.

Niets ontvangen ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

 De reserveringskosten bedragen €6,50.
Voor de wegwijzer: Deze staat vanaf 2 weken voor uitgerekende datum in reservering. Wanneer het kindje geboren is kunt u de naam en geboortedatum doorgeven zodat deze gezet kan worden. U kunt er ook voor kiezen om een krijtstift hier aan te schaffen (koop nieuw €7,95 of huur €4,50) en het bord vanaf 2 weken voor uitgerekende datum op werkdagen op te halen. Zo heeft u de wegwijzer al in huis als het kindje geboren wordt en kunt u deze direct plaatsen. Pas op het moment dat het kindje echt geboren is, gaat de huur in.
Voor de Kinderwagen: Deze mag u vanaf 2 weken voor uitgerekende datum afhalen. De huur gaat pas in als het kindje geboren wordt.
De geboorte dient u binnen 3 dagen door te geven. Bij het niet tijdig melden bedragen de kosten €6,50 extra.

Liever laten bezorgen?* Dat kan! Bezorgkosten bedragen €5,- binnen Zevenaar (per bezorging/op laten halen.) Moet er buiten Zevenaar worden bezorgt? Dan zijn de kosten €5,- + €0,20 per gereden km (per bezorging/op laten halen.) Bij bezorgkosten boven de €20,- komen de reserveringskosten van €6,50 te vervallen.

*Wordt de wegwijzer/kinderwagen weer bij u opgehaald? Dan dient het bord de avond voor ophalen uit de tuin te zijn gehaald en droog te zijn weg gezet.