fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Wegwijzer Huren

Beschikbaarheid is te controleren d.m.v. het reserveringsformulier.

Huurprijzen: 

Per week  €10,-

Per dag   €1,50

Minimale huurtermijn van 1 week. Huurprijs is excl. het laten zetten van de naam en geboortedatum (+€5,50.) Wilt u het bord voor de bevalling afhalen (reserveren €6,50) en dit later zelf thuis doen? Dan is de juiste krijtstift hier aan te schaffen voor €8,95 (koop) of te lenen voor €5,50.

Borg: €70,-  Gemaakte huurkosten zullen aan het eind van de periode met de borg worden verrekend.

 

Bezorgen/op laten halen (per bezorging/op laten halen):
Binnen Didam €5,-
Buiten Didam €5,- +€0,20 per gereden km
Laat u dus zowel bezorgen als weer ophalen? Dan betaald u 2x maal bovenstaande tarief. Bezorgkosten dienen voor de bezorgafspraak te zijn voldaan en worden niet verrekend met de borg.

 

Een wegwijzer huren? 

Dan komt de naam en geboortedatum op de 2 onderste planken te staan met weersbestendige/buiten krijtstift. Uiteraard is het ook mogelijk om het bord al voor de uitgerekende datum af te halen en de naam en geboortedatum zelf thuis erop te schrijven zodra het kindje er is.  Dit kan d.m.v. het lenen van een krijtstift voor €5,50 of door een krijtstift (nieuw) te kopen voor €8,95. Koopt u een krijtstift? Dan is deze uiteraard nieuw en blijft uw eigendom. Leent u een krijtstift (€5,50) dan dient u deze wel weer in te leveren.

Deze huur wegwijzers mogen niet beschreven worden met andere (krijt)stiften dan die hier te verkrijgen zijn. Ze worden hier met speciaal reinigingsmiddel schoongemaakt. Bij gebruik van verkeerde krijtstiften is dit niet mogelijk en zal het bord beschadigen.

 

 

 

Bord 17. Wegwijzer Meisje

 

Bord 18. Wegwijzer Jongen

 

 

 

 

 

 

Hoogte:  +/-180cm

 Reserveren

 

 

 

 

Hoogte: +/- 180cm

 Reserveren