fbpx
Voor al uw Geboorte Versieringen

Wegwijzer kopen

 

Prijzen:

De verkoopprijzen zijn inclusief montage op paal en excl. het laten zetten van naam en geboortedatum. Dit kan optioneel voor €5,- (naam + datum samen.) De hoogte is incl. paal.

Waslijn met Sokjes + Strik:  Voor €5,95 is de mogelijkheid om de wegwijzer extra leuk te maken d.m.v. een waslijn met sokjes op het onderste plankje. Tevens krijgt u er dan een strik t.w.v. €2,99 gratis bij. Wilt u alleen de strik? Dat is ook mogelijk voor €2,99.

Andere kleuren of tekst: Uiteraard kunt u er voor kiezen om de bordjes in andere kleuren te verkrijgen of andere tekst(en) te laten zetten. Per aanpassing bedragen de kosten €4,50 (kleuren zijn in overleg en beperkt.)

Schoolbordenverf: Het is mogelijk om de bordjes van de naam & geboortedatum met schoolbordenverf te laten schilderen. Deze kunnen dan vervolgens beschreven worden met krijtjes, krijtstift enz voor meerdere malen gebruik.  Per bordje bedragen de kosten €5,95. De naam & geboortedatum is hierbij niet inclusief. Eventueel is een (weersbestendige)krijtstift hier wel te koop.

Verzenden: Verzenden kan v.a. €6,95. Het meesturen van een paal is niet mogelijk. In dat geval ontvangt u een korting van €2,- op de wegwijzer (alleen bij de grote wegwijzer.) De mini-wegwijzer & de Wegwijzer Hanger zijn wel volledig te versturen. Bij de Mini-wegwijzer ontvangt u de losse plankjes, bevestigingsmateriaal en paal in een pakket, de Hanger is wel volledig gemonteerd. Versturen gebeurt van maandag t/m vrijdag.

Wegwijzers meerdere malen gebruiken: Losse (vervang) bordjes zijn aan te schaffen voor €7,50 per stuk geheel in kleur en met tekst. Voor de naam en geboortedatum bordjes kan er eventueel gekozen worden voor een bovenstaande schoolbordenverf bordje.

Wegwijzer vooraf bestellen?

Verzekerd zijn dat een wegwijzer voor u klaar staat wanneer het kleintje geboren wordt? Dan het advies deze vooraf te bestellen. Wegwijzers zijn niet standaard op voorraad. Na bestellen en betalen zal de gewenste wegwijzer voor u  worden gemaakt. Is het kindje geboren en wilt u hier de naam en geboortedatum laten zetten? Dan neemt u contact op om dit door te geven. Normaal gesproken kan de wegwijzer dezelfde dag nog worden afgehaald (afhankelijk van drukte en tijdstip.)

Bestellen kan telefonisch, via de mail of d.m.v. het contactformulier.

Na bestellen en betalen, is het niet meer mogelijk om de order te annuleren.

 

                                                   

 

 

 

 

 

 

 

Wegwijzer Mini voor meisje €18,50

 

Wegwijzer Mini voor jongen €18,50

 

 

Hoogte paal: +/- 75cm

Gebruikte kleuren: wit/blauw

Deze is ook in hangversie te krijgen.

 Bestellen

 

Hoogte paal: +/- 75cm 

Gebruikte kleuren: wit/blauw

Deze is ook in hangversie te krijgen.

 Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

Wegwijzer Middel voor meisje €42,50

 

Wegwijzer Middel voor jongen €42,50

 

 

Hoogte paal: +/-180cm 

Gebruikte kleuren: wit/roze

 Bestellen

 

Hoogte paal: +/-180cm 

Gebruikte kleuren: wit/blauw

 Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

Wegwijzer Groot voor Meisje €60,-

 

Wegwijzer Groot voor jongen €60,-

 

 

Hoogte paal: +/- 180cm 

Gebruikte kleuren: lila, grijs, roze, wit

 Bestellen

 

Hoogte paal: +/- 180cm 

Gebruikte kleuren: donker blauw, licht blauw, grijs, wit

 Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Wegwijzer Hanger voor Meisje €42,50

 

Wegwijzer Hanger voor jongen €42,50

 

 

Lengte: +/- 63cm. Gewicht: +/- 2kg

Gebruikte kleuren: Roze/Wit

 Bestellen

 

Lengte: +/- 63cm. Gewicht: +/- 2kg.

Gebruikte kleuren: Blauw/Wit

 Bestellen