Suus Babybarn

Voor al uw geboorte versieringen

geboorteborden 

Voor de verhuur is er een ruim assortiment. Deze kun je bekijken op Geboortebord Huurassortiment & Reserveren. Is er een bord dat je leuk vindt en graag wilt plaatsen tijdens de kraamperiode? Dan is het raadzaam deze vooraf te reserveren. Het bord mag dan al vanaf 2 weken voor uitgerekende datum af worden gehaald. Pas op het moment dat het kindje geboren is, gaat de huur in. Het geboortekaartje is hiervan je bewijs. Een eventueel naambord is altijd nog na te bestellen indien het geslacht en/of naam nog niet bekend is. Bij reserveren heb je ook het voordeel dat je niet vast zit aan het minimale huurtermijn van 3 weken. 

Je maakt een geboortebord helemaal af door er een naambordje bij te bestellen. Deze mogen de ouders houden en zo is er altijd een tastbaar aandenken aan de kraamtijd. Naambordjes zijn geheel naar eigen wens te maken. Of wat dacht je van een leuke raamsticker als extraatje? Neem gerust eens contact op om je wensen door te spreken.


Last-minute afhalen (kindje geboren, maar nog geen bord)

Alle objecten liggen in opslag buiten Didam. 1x per week worden de spullen gehaald die die week afgehaald of bezorgd moeten worden en de retouren weer terug gebracht. Bij een last minute reservering moet er dus speciaal voor jou worden gereden om spullen te halen. Om de kosten hiervan te dekken zit er in dit geval een minimale huurtermijn van 3 weken aan. Staat er op dat moment een object hier die retour is gebracht en niet meteen weer verhuurd is? Dan bestaat de mogelijkheid voor dit object te kiezen en geldt de minimale huurtermijn niet. Let op! De keus daarin is beperkt en is afhankelijk van beschikbaarheid.