Suus Babybarn

Voor al uw geboorte versieringen

Voordelen Reserveren ooievaarsnest

Reserveren is uiteraard niet verplicht, maar wel sterk aan te raden wanneer je verzekerd wilt zijn dat er een Ooievaarsnest beschikbaar voor je is. Na het invullen van het reserveringsformulier ontvang je direct in je mailbox het reserveringsoverzicht met de reserveringskosten. Ooievaarsnesten hebben een minimale huurperiode van 3 weken.* 

Niets ontvangen, ook niet in de Spambox? Neem dan even telefonisch contact op.

De reserveringskosten bedragen €6,50. Het nest staat dan vanaf de gekozen afhaaldatum klaar en kan op afspraak op werkdagen worden afgehaald. Liever laten bezorgen? Dat kan! De kowten voor bezorgen kun je terug vinden op het reserveringsformulier.


*Kies je ervoor om het nest pas te plaatsen wanneer het kindje daadwerkelijk geboren is? Dan is het minimale huurtermijn 5 weken. Dit heeft te maken met het feit dat een nest 4 weken extra in reservering moet worden gehouden zonder dat deze verhuurd kan worden. Wanneer het kindje geboren is kan er contact op worden genomen om een afspraak te maken voor afhalen. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-19:30 op afspraak.

Naar het assortiment ooievaarsnesten en direct reserveren? Klik hier.